Haber Detayı
30 Haziran 2024 - Pazar 02:13
 
Bu Başarıda Emeği Geçen Tüm Görünmeyen Kahramanlara Teşekkürler
BENİM AİLEM Haberi
Bu Başarıda Emeği Geçen Tüm Görünmeyen Kahramanlara Teşekkürler



Bu Başarıda Emeği Geçen Tüm Görünmeyen Kahramanlara Teşekkürler


"Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikayesi" adlı esereninin tanıtım etkinliğimize katılan ve bizi dinleyen herkese teşekkür ederiz. Sahnedeki kahramanlarımız akillerimiz, akademisyenlerimiz, eğitimci yazarlarımız, çizerlerimiz, gazeteci yazarlarımız ve program yapımcılarımızdı. Onlar sahnede yer alırken, sizler de buradaydınız ve bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize minnettarız.


Ancak bir de görünmeyen kahramanlarımız var. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde büyük rol oynayan ve ellerini değil, gövdelerini taşın altına koyan bu kahramanlara özel teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.


Etkinliğin başarıyla düzenlenmesinde emeği geçen görünmeyen kahramanlarımızın isimlerini ekrana taşıyoruz. Bugün dağıtılan kitapların hazırlanmasında, dışarıdaki ikramların - çay, su, kuru pasta - sunulmasında büyük emekleri olan bu kişilere teşekkür ediyoruz. ZEN Elektrostatik Filtre Muhammet Özen ve  Dragos Beton’a bu anlamda desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün dağıtılan kitapların tamamını karşılayan görünmeyen kahramanlarımız, etkinliğimizin başarısında büyük rol oynadılar. Onlara tekrar teşekkür ediyoruz.


Bu etkinlik, sahnedeki kahramanlarımızın yanı sıra onların arkasında duran görünmeyen kahramanlarımız sayesinde mümkün oldu. Her birine minnettarız.


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bu, Başarıda, Emeği, Geçen, Tüm, Görünmeyen, Kahramanlara, Teşekkürler,
Yorumlar
Haber Yazılımı